Stichting

Stichting Goed Kleurgebruik en de Bevordering van Kleurkennis.

De stichting is op gericht in 2019 en heeft tot doel om goed kleurgebruik te initiëren en de kennis over kleur te bevorderen. In dit kader heb ik een boek, De Grammatica van Kleur, geschreven. Dit boek beschrijft en illustreert alle aspecten van kleur. Het boek bestaat uit 18 hoofdstukken en meer dan 650 afbeeldingen. Het is een kijk-leerboek waarin u wordt uitgenodigd om meer over kleur te leren en te genieten. (inkijkexemplaar?)

Bent u beroepshalve met kleur bezig, bezoekt u vaak musea of wilt u graag meer over kleur weten dan is deze uniek uitgave een verrijking van uw kennis en een plezier om te lezen en te bekijken. Bovendien is het een prachtig boek om cadeau te geven of als relatiegeschenk voor goede klanten.

Het boek is geredigeerd en de lay-out is klaar. Het moet ‘enkel’ nog gedrukt worden. Om dit te realiseren is er ongeveer € 13.000,- nodig. Dit lijkt veel, maar de kleurendruk moet uiteraard perfect zijn.

Om dit te kunnen realiseren bied ik u de kans om op het boek in te schrijven voor een speciale introductieprijs van € 87,50 inclusief BTW en exclusief € 7,25 verzendkosten, totaal  € 94,75. Als het boek klaar is krijgt u het zo spoedig mogelijk toegestuurd. Omdat in principe doneert aan een Stichting is voor ieder van u dit bedrag aftrekbaar van de belasting. Mocht u  meer willen bijdragen dan wil ik u graag bij voorbaat hiervoor bedanken.

Als het boek eenmaal gedrukt is zal de verkoopprijs € 97,50 exclusief verzendkosten bedragen en kunt u het enkel nog van de belasting aftrekken indien u het boek beroepshalve kunt aanschaffen.

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  72556447.

De Stichting heeft een bankrekening bij de Triodos Bank met nummer NL91 TRIO 0379727404

JA IK WIL GRAAG BIJDRAGEN AAN DE REALISATIE VAN DIT BOEK EN EEN EXEMPLAAR BESTELLEN VOOR DE SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS.

Onder de knop: naam, adres, telefoonnummer, emailadres,

Overschrijven op bankrekeningnummer NL91 TRIO 0379727404