Kleuradvies voor bebouwde omgevingen

Kleuradvies flat wit Interieuradvies school Kleuradvies Industrieel Interieuradvies

Met een goed kleurontwerp vergroot u de klanttevredenheid, geeft u een onderscheidende meerwaarde aan uw projecten en is uw project ook visueel duurzaam.

Een goed onderbouwd kleuradvies, op zoek naar een effectieve manier om het gedrag en/of de beleving van de omgeving positief te beïnvloeden?

Dan bent u aan het juiste adres als het om kleuradvies gaat! Ik kan u helpen met mijn unieke kennis en ervaring over kleur, kleurwerking en beleving. Zo is het mogelijk om uw woon- of werkruimte visueel duurzaam en/of markt onderscheidend neer te zetten. Van kantoor tot stadsdeel en zowel  renovatie als nieuwbouw. Mensgericht en belevingsgericht, enthousiast, betrokken, praktisch, goed onderbouwd en resultaatgericht zijn hierin de kernwaarden die onze klanten onderschrijven. Belevings- en Kleuradvies. Kleuradvies voor bebouwde omgevingen

kleuradvies.

De missie is omgevingen te creëren waar mensen zich welbevinden en optimaal kunnen functioneren. Omgevingen te ontwerpen die meerwaarde geven aan het individu en de samenleving. Samenwerkend met opdrachtgevers en gebruikers om unieke oplossingen tot stand te brengen.

Bij de kleuradviezen ligt het accent op de mens in zijn omgeving en de harmonische onderlinge samenhang van functie, kleur, licht, vorm, ruimte en materialisering.

Kennisdelen

Graag deel ik met u mijn kennis, ervaring en visie door het geven van lezingen en workshops.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie presteert op belevingsaspecten zoals kleur, licht, akoestiek, geur en ruimtelijke organisatie. Wilt u bij renovatie graag precies weten waar de schoen wringt, zodat u gericht en kostenbesparend te werk kunt gaan. Ga dan eens kijken op de pagina belevingsonderzoek. Wij hebben voor uw doelgroep specifieke belevingsonderzoeken ontwikkeld, zodat wij u kunnen helpen de juiste afwegingen te maken voor uw investering.

Kleuradvies als specialisme

 • Ontwerpen van mens en belevingsgerichte omgevingen.
 • Renovatie. Harmonieus herinterpreteren van complexen, wijken en binnenruimten met respect voor de mens, architectuur en omgeving.
 • Optimaliseren algemeen welbevinden en welzijn.
 • Omgeving dementerenden beter begrijpbaar maken.
 • Healing and healthy environment.
 • Verbeteren arbeidsomstandigheden en verminderen ziekteverzuim.
 • Versterken van de logistieke kwaliteit van de omgeving.
 • Leeromgevingen optimaliseren.
 • Verkoop bevorderen.

Wat kan ik u bieden

 • Kleuradvisering in samenwerking met vormgevende disciplines.
 • Kleur en materiaal ontwerpen voor in- en  exterieur.
 • Seminar over kleur, kleurtoepassing en kleurpsychologie.
 • Workshop over kleur, kleurtoepassing en kleurpsychologie.
Enkele voorbeelden

Van de Polstraat Amsterdam. Op de onderstaande foto ziet u de oud-nieuw situatie. De bewoners mochten kiezen uit twee nieuwe ontwerpen en kozen voor het onderstaande ontwerp.

 

 

 

 

 

 

Op de onderstaande afbeeldingen ziet u de oud-nieuw situatie van het Heemland College in Houten. Alles was al geschilderd, enkel de vloer moest nog vervangen worden. Keywords bij deze opdracht zijn: verbinden, harmonie, vriendelijk en optimistisch.

    

Op de onderstaande foto ziet u het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. Ik heb in samenwerking met de architect het plan ontworpen. Keywords: Fris, eigentijds, vriendelijk en harmonisch.

    

Een buurthuis annex disco in Amsterdam. Het plafond en de vloer werd niet gewijzigd. Ook het podium uiterst links bleef gehandhaafd. Keywords: fun, kleurrijk en out of the box.

    

Het kantoor van Vios in Utrecht. De inrichting was gedateerd. De vraag was om een moderne uitstraling. Vios wilde graag de kleuren van hun logo, rood,wit en donker lavendelblauw terugzien in de inrichting. De balie en de scheidingswand werden behouden.

    

    

Op de onderstaande foto ziet u de Duyvis fabriek in Zaandam. Deze ligt pal naast de toeristische trekpleister de Zaansche Schans. Men wilde het graag hierop aan laten sluiten.

    

    

Zwembad Wasbeek. Het zwembad was redelijk verouderd. Zowel het ex- als het interieur. De vraagstelling hier was om met enkel kleur een nieuwe look te creëren, zodat de sfeer weer eigentijds en fris is.

    

    

Kleuradvies, kleuradvies interieur, kleuradvies exterieur, Kleuradvies, kleuradvies interieur, kleuradvies exterieur, Kleuradvies, kleuradvies interieur, kleuradvies exterieur, Kleuradvies, kleuradvies interieur, kleuradvies exterieur, Kleuradvies, kleuradvies interieur, kleuradvies exterieur,