Klanten

klanten,Schiedamwit klanten Vios

Van Loon Kleuradvies heeft een diversiteit aan klanten, maar werkt ook voor u aan een aangename omgeving waar  u graag woont, werkt of verblijft.

In de afgelopen vijfentwintig jaar heb ik samengewerkt met en geadviseerd aan een diversiteit aan opdrachtgevers.

Klanten

Ik heb ervaring met het geven van adviezen en het ontwerpen van kleur- en belevings-concepten in de volgende sectoren:

 • Gemeenten
 • Overheid
 • Woningbouwverenigingen
 • V.V.E.
 • Industrie
 • Bedrijven
 • Architectenbureaus
 • Gezondheidszorg
 • Psychiatrie
 • Onderwijs
 • Detailhandel
 • Horeca
 • Particulieren
 • En u

Van Loon Kleuradvies Werkt!

 1. Woningbouw.

Duurzaam, harmonisch kleurgebruik garandeert een hoge en langdurige tevredenheid bij de bewoners.

Niets is zo emotioneel dan omkleuring in een wijk. Dit geeft vaak veel stress bij bewonerszaken en het projectmanagement. Met meer dan 20 jaar ervaring neemt Van Loon Kleuradvies u deze zorg uit handen. In overleg met u bespreken wij het traject en stellen samen een programma van eisen op. Wanneer het kleurontwerp uw goedkeuring heeft kunnen wij dit presenteren aan de bewoners. Bewoners waarderen het als u zorgvuldig en professioneel met hun omgeving wordt omgegaan. In de praktijk worden het kleurenpalet van een woning of wijk na drie schilderbeurten (21 jaar) aangepast. Het is van belang dat het kleurenpalet tijdsbestendig, dus duurzaam is en een hoge acceptatiegraad genereert. Van Loon kleuradvies werkt samen met u aan een betere klant-tevredenheid. Wilt u graag trots zijn op uw werk? Dat uw woningbezit er mooi uitziet en visueel duurzaam? Een breed draagvlak creëert met uw medewerkers en de bewoners? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

2. V.V.E.

Mooie appartementencomplexen leveren meer op en verkopen sneller.

Het is fijn wonen in een mooi appartement en als u het uiteindelijk wilt verkopen is het prettig indien dit niet al te lang duurt en u hier een goede prijs voor genereert. Een complex met een harmonisch chique uitstraling zal beter in de markt liggen. Een goed kleurontwerp is bovendien duurzaam en kan de tand des tijds weerstaan. Van Loon Kleuradvies werkt als u zich wilt onderscheiden in uw omgeving? Het inschakelen van mijn bureau is een goede investering en zal omgekeerd evenredig opleveren. Wilt u ook graag mooi wonen? Wilt u graag informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

3. Zorginstellingen.

Blije bewoners zijn tevreden bewoners.

De omgeving heeft een grote invloed op ons welbevinden. Het ervaren van een positieve zintuiglijke omgeving heeft een positieve invloed op de bewoners en het personeel. Tevreden bewoners vragen minder aandacht en gebruiken minder medicijnen. Het personeel heeft ook baat bij blije bewoners en een prettige omgeving. De verminderd de werkdruk en daarmee het ziekteverzuim. Van Loon Kleuradvies gaat bij het kleuradvies en het kleurontwerp uit van de kleurpsychologie en de psychologie van de waarneming op bewust en onbewust niveau. Wat leveren tevreden bewoners en personeel u op? Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

4. Kantoren.

Tevreden personeel presteert beter en verzuimd minder .

Personeel is uw kostbaarste investering. Personeel dat zich in een prettige aangename omgeving bevindt werkt beter en zal minder verzuimen. Een goed ingericht kantoor heeft bovendien een betere en meer professionele uitstraling. Hetgeen uw imago ten goede komt. Wilt u uw kosten reduceren en tevreden personeel? Een goed ingericht kantoor heeft bovendien een betere en meer professionele uitstraling. Van Loon Kleuradvies werkt! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie. Neem dan gerust contact met ons op.

5. Detailhandel en horeca.

Goed kleurgebruik verkoopt meer en beter.

Geeft u wel de juiste non-verbale boodschap af met uw zaak? Wilt u graag meer omzetten, de juiste klanten aantrekken, mensen die terugkomen en reclame voor uw zaak maken? Dat kan met een inrichting die u en uw product of dienst optimaal tot zijn recht laat komen en bij de klant de juiste emotionele snaar raakt. Met kennis van de psychologie van de kleur-waarneming kunnen wij voor u de juiste kleur- sfeer creëren welke past bij uw concept. Uw werkplezier bevorderen en uw omzet verhogen. Kan uw zaak wel meer omzet gebruiken? Wilt u graag dat de klant reclame voor u maakt? Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Voor informatie en vragen neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

6. Onderwijs.

Met het juiste kleurgebruik presteren leerlingen beter.

Leerlingen presteren beter als ze zich goed kunnen focussen. Dit geeft uw onderwijsinstelling een positief imago, een betere werksfeer en meer continuïteit. In grote onderwijsinstellingen kunnen wij de logistiek optimaliseren. Iedere leeftijdsgroep heeft behoefte aan een eigen omgeving waar zij zich veilig en thuis voelen. Uw school. Wij kunnen u helpen bij de juiste keuzes voor het inrichten van uw school. Wij doen dit met veel plezier, ervaring en kennis van zaken. Uw school, uw verdienste. De investering voor een nieuw schoolgebouw of een renovatie. Nieuw meubilair, het vervangen van de vloerbedekking en schilderwerk is vaak een kostbare investering. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes. Duurzaam en tijdsbestendig. Zodat u uw leerlingen een omgeving aan kunt bieden die hen stimuleert. De gelegenheid geeft zich goed te kunnen concentreren en ontwikkelen. Veilig is en aangenaam. Wilt u een prettige sfeer in uw school en optimale leerprestaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel voor een afspraak.

7. Reclame, logo en webdesign.

Geeft u non-verbaal de juiste communicatie?

Veel bedrijven hanteren niet de juiste non –verbale visuele communicatie. Dit is zelfs het geval bij grote bedrijven. Wij kunnen u adviseren welke kleur en/of kleur-combinatie het beste werkt voor uw bedrijf. Wij werken samen met webdesigners en kunnen dit ook voor u verzorgen. Mocht u zelf uw site bouwen dan kunnen wij adviseren voor een optimale uitstraling. Dit kleuradvies kost weinig tijd, maar levert wel veel op. Van Loon Kleuradvies werkt! Wilt u graag een optimale uitstraling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

8. Projectinrichting, schilders en onderhoudsbedrijven.

Klantgericht en extra service geeft je bedrijf meer-waarde en meer professionaliteit.

In deze tijd is het een pre als je je klanten meer-waarde biedt. Dit kan het verschil maken tussen het al of niet verkrijgen van een opdracht. Een goed kleurontwerp en kleuradvies levert hier een bijzondere bijdrage aan. Duurzaam is het begrip voor de toekomst. Visuele duurzaamheid levert een extra meerwaarde. Proactief de klant meerwaarde aanbieden wordt als positief en professioneel gezien. Samenwerken is het nieuwe werken. Bent u in voor meer opdrachten? Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

9. Verkoopklaar maken van uw woning.

Uw woning en of kantoor energetisch optimaliseren. In deze tijd waarin veel huizen te koop staan is het vaak moeilijk om uw huis onderscheidend te laten zijn met de huizen in de buurt. Kijkers moeten zich meteen al thuis voelen in uw huis. En het moet prettig aanvoelen. Dit aanvoelen is een onbewuste waarneming van onze zintuigen. Onze werkwijze is dan ook onderscheidend in deze markt. Wij maken een analyse van uw huis op zowel bewust als onbewust niveau. Wij nemen onbewust 200.000 keer meer waar dan bewust, waarvan het grootste gedeelte visueel. Van loon kleuradvies Is tevens gespecialiseerd in Feng Shui. Feng Shui is een oosterse methode om de energiestromen in uw woon- werkomgeving te optimaliseren zodat deze stimulerend werkt voor u en uw huis. Wij kunnen uw woning of kantoor, e.d voor u persoonlijk als wel voor verkoopdoeleinden met deze techniek in harmonie brengen voor een positieve energetische beleving.

In de meeste gevallen is uw woning niet morgen verkocht. Waarschijnlijk woont u er zelf nog enige tijd. Wij zorgen dat uw woning bewoonbaar blijft, maar wel optimaal voor de verkoop. Wilt u zelf nog prettig blijven wonen en toch onderscheidend zijn in de huidige markt? Neem voor vragen gerust contact met ons op.

10. Trainingen, lezingen en workshops.

Wij kunnen voor u professionele kleurtrainingen verzorgen.

Dit kan in-company of op locatie. Bedrijven die dagelijks met kleur werken zoals bijvoorbeeld projectinrichters, verftechnisch adviseurs, schildersbedrijven, doe het zelf zaken en degelijke. Met kennis van kleur, kleurpsychologie en kleurtoepassing kan uw bedrijf beter presteren en geven hun werk en hun klanten letterlijk meer-waarde. Van Loon Kleuradvies werkt! Wilt u de bouw eens van een ander kant belichten dan kan dit in de vorm van een lezing. Een lezing over kleur, kleurontwerp en kleurpsychologie is voor mensen een interessante trigger en eye-opener waardoor ze hun omgeving anders gaan zien en ervaren. Een lezing wordt uiteraard toegespitst op de doelgroep en uw wensen. Wij kunnen ook een workshop verzorgen voor uw klanten. Bijvoorbeeld voor een klantendag. De vorm en de tijdsduur kunnen wij naar uw wensen aanpassen. Zou u het interessant vinden om eens vanuit een andere visie met kleur, kleurontwerp en de kleurpsychologie kennis te maken? Voor vragen en/of informatie neem dan contact met ons op.

http://www.wimvanamstel.nl/  http://foursenses.nl/ http://www.schildersvak.nl/author/marijke-van-loon/  http://vanloonkleuradvies.nl/diensten/ 

Klanten  Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten  Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten KlantenKlanten  Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten

Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten Klanten

www.wimvanamstel.com