Wat zeggen mijn klanten

Wat zeggen mijn klanten

Benieuwd wat klanten zeggen over mijn bureau, lees hieronder hun reacties.

Piet de Vries – Huisvesting PCBO Amersfoort 

In de periode van januari 2017 t/m januari 2018 heeft Marijke van Loon, kleur- en belevingsspecialist voor ruimte en omgeving, in opdracht van PCBO Amersfoort voor de gebouwen van de PCBS Prins Willem-Alexander (locatie Beekenstein) en de PCBS De Bolster (hoofdgebouw en dislocatie) kleurenadviezen uitgebracht.

PCBO Amersfoort ervaart, dat Marijke van Loon met grote kennis en kunde de kleurenadviezen heeft samengesteld. Zij heeft daarbij in belangrijke mate rekening gehouden met enerzijds de situering van de schoolgebouwen in de wat oudere wijken in Amersfoort en anderzijds de monumentaliteit van de schoolgebouwen. Daarnaast verdient haar presentatie van de kleurenadviezen ten overstaan van bevoegd gezag en directie van de scholen aparte vermelding. Marijke ‘staat’ voor de door haar uitgebrachte en goed onderbouwde kleurenadviezen.

PCBO Amersfoort beveelt Marijke van Loon van harte aan bij bevoegde gezagsorganen en directies van scholen.

Jan Maurits Schouten – Editor-in-chief at Eisma Business Media.

I have met Marijke for publication purposes. She’s a very well educated no-nonsense colour-advisor. She worked with big organisations and knows how tot deal with difficult decision-making processes, whereby she stays very outspoken about het own colour-vision. I can recommend her as a pleasant and decisive colour-professional.

Juan RoeleveldDirector at Van Lochem Nederland.

Wij hebben Marijke leren kennen als een gedreven en inhoudelijk kundig adviseur. Haar aanpak is nuchter en praktisch. Daarnaast heeft ze de kwaliteiten in huis om kleurgebruik helder te communiceren.

Christian van Dijk – Sales en Marketing bij LEDw@re

Marijke van Loon. Met haar lange ervaring en uitgebreide kennis wil ze het belang van kleurgebruik onder de aandacht brengen. De oude Egyptenaren wisten al dat de ware essentie van dingen door kleur wordt uitgedrukt. Goed kleurgebruik levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de mens, maar verhoogt ook de prestatie, de creativiteit en het welzijn. Elke kleur heeft een specifieke eigenschap en betekenis. Door een juiste combinatie van kleuren en licht kan een mens positief beïnvloed worden. Mensen voelen zich niet alleen prettiger, maar presteren ook beter.

Hans van der LindenAlgemeen manager at Stiwa Exploitatie en Beheer

Ik heb Marijke van Loon leren kennen als een betrokken persoon die op een heel duidelijke en enthousiaste wijze haar advies voor een nieuwe kleurtoepassing voor ons exterieur en interieur van sportcomplex Wasbeek in Sassenheim heeft verstrekt. Haar enthousiasme heeft zij overgebracht aan ons allemaal, wat heeft geresulteerd in een snelle besluitvorming en uitvoering.

Ger Benne – Partner at Brandizz LION 5K netwerk, internet, brandmarketing

Marijke kan zeer boeiend uiteenzetten, waarom bepaalde kleuren in een complex woningen, de woningen en hun omgeving tot hun recht laten komen.

Jacobine van Beurden – Binnenhuisarchitect

Goed joh! Ik heb altijd al het idee gehad dat jij echt goed bent in het kleur-vak en dat kan ik eigenlijk van bijna niemand zeggen. Jij hebt ook zicht op ruimtelijkheid, wat ik zo van je werk gezien heb. Dat is precies wat veel kleur-gevers nou net missen, ruimtelijk denken.

Lisette Bijleveld – SBBS Soest

De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt!

Ronald Scholtus SCW – Projectmanager SCW

SCW en huurders zijn zeer te spreken over de gewijzigde kleursamenstelling van het woongebouw aan de Akkerstraat te Tiel,
Het voorstel door Van Loon heeft een sjiek en zakelijke uitstraling maar het geeft de bewoners een gevoel van trots dat ze hier nu wonen.
Het doortrekken van de kleurstelling van buiten naar binnen maakt het geheel helemaal af. Bewoners zijn zeer blij dat de trappen door SCW zijn meegenomen.
De nieuwe balustrade is in dezelfde kleur aangebracht zoals het kleuradvies voorschreef.
SCW is zeer tevreden over het uitgebracht kleuradvies en het advies dat hierbij is uitgebracht aan SCW en aan de bewonerscommissie.
Al met al wederom een geslaagd project waarbij het omkleuren dat het gewenste resultaat heeft geleid, namelijk tevreden bewoners en medewerkers SCW.

Bernadette van GigchProjectleider Vastgoed Beheer PBG Parnassia Bavo Groep

Ondersteuning op het gebied van Vastgoed at Cardea Jeugdzorg. Zeer betrokken en deskundig! Perfect kleurenplan voor onze afzonderingsruimten gemaakt.

Agnes van Baal Voorzitter V.V.E. “het Weustink”

Het complex gaat er erg mooi uitzien. Zeggen, Zeggen, Zeggen, Zeggen,