Cursus Kleur en Interieur Demente Senioren

Kleur in het interieur.

Voor deze cursus zijn nog geen data beschikbaar, maar als u belangstelling heeft voor deze cursus laat het me weten dan ga ik dit organiseren.

Wenst u dat uw organisatie of uw medewerkers zich meer professionaliseren, of wilt uzelf graag professionaliseren in het ontwerpen van kleur? Bent u toe aan verdieping van uw werkzaamheden of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan even een kijkje in het aanbod van de onderstaande professionele opleiding.

Cursus kleur in het interieur demente senioren

Het brein van demente senioren functioneert op andere niveaus dan ons brein. Niet enkel de senioren zijn gebaad bij een op maat gesneden omgeving, maar ook het personeel en de bezoekers.  In deze cursus leer je om objectief met kleur om te gaan. Op welke wijze je met kleur en de kleurwetmatigheden  een persoonlijk ontwerp voor uw klant kunt maken. Ook met kleuren en stijlen die uw voorkeur niet hebben, maar wel belangrijk zijn voor uw doelgroep. Met deze kennis kunt u zich onderscheiden in uw vak en uw professionele expertise. 

Deze cursus is vooral geschikt voor:

  1. Architecten, binnenhuisarchitecten en stylisten die hun vakkennis willen onderscheiden, hun vakkennis verbreden en duidelijk communiceren over kleur met de opdrachtgever tot hun professie rekenen.

De cursus:

Dag 1.   Kleur waarnemen. Een duidelijke wetenschappelijke objectieve benadering van kleur. U kunt zelf aan de slag met oefeningen om inzicht in de kleurwetmatigheden te krijgen. De opzet is het professioneel leren waarnemen, beschrijven en communiceren over kleur.

  1. Wat is kleur
  2. Technische en visuele systemen
  3. Het NCS systeem
  4. Harmonie en kleur
  5. Kleur en kleurritme
  6. kleuren en hun onderlinge interactie
  7. Introductie kleurpschologie

Dag 2.   Hoe werkt het brein van demente senioren.  Kleur en materialisering, niet enkel de kleur, maar ook de toegepaste materialen hebben invloed op het welbevinden. Op deze tweede cursusdag gaan we aan de slag om de kennis van de eerste cursusdag in de praktijk te brengen. We gaan verder in op de wetmatige mogelijkheden die het NCS systeem ons biedt. We leren meer objectief naar kleur te kijken en te beoordelen.

Dag 3.   Toepassen van de opgedane kennis voor diverse interieuropgaven. Verdieping van het NSC systeem. kleurpsychologie.

De cursusduur:

De cursusduur is drie dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie:

Praagsingel 43

3404 CW in IJsselstein (Utrecht)

U kunt hier gratis parkeren. De cursusruimte heeft uitstekende daglichtcondities om kleur te kunnen beoordelen.

De cursusdata:

11 – 18 en 25 mei en 1 juni 2018. Kunt u niet op de aangegeven data, laat het dan even weten. Wellicht kunnen we in overleg andere data inplannen.

De investering:

De investering voor deze cursus bedraagt  € 795,- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal.

Optioneel: Dagcursus retoucheren € 295,- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal.

Koffie, thee en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

Aantal plaatsen:

Maximaal 4.

Indien het aantal personen het maximum van 4 overschrijdt, dan plannen we nieuwe data in.

Vragen:

Mocht u nog vragen hebben dan bent u van harte welkom om deze te stellen. 030-6875200 of info@marijkevanloon.nl

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden door uw gegevens en de bevestiging voor uw deelname te sturen naar info@marijkevanLoon.nl