Cursus Kleur en Interieur Particulieren

Kleur in het interieur.

Wenst u dat uw organisatie of uw medewerkers zich meer professionaliseren, of wilt uzelf graag professionaliseren in het ontwerpen van kleur? Bent u toe aan verdieping van uw werkzaamheden of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan even een kijkje in het aanbod van de onderstaande professionele opleiding.

Cursus kleur in het interieur.

Enkel uw goede smaak is niet toereikend om voor uw klant een op maat gesneden kleuradvies te maken. Uw smaak is vaak een andere dan die van de klant. Wellicht houd uw klant van totaal andere kleuren en/of stijl. In deze cursus leer je om objectief met kleur om te gaan. Op welke wijze je met kleur en de kleurwetmatigheden  een persoonlijk ontwerp voor uw klant kunt maken. Ook met kleuren en stijlen die uw voorkeur niet hebben. Met deze kennis kunt u zich onderscheiden in uw vak en uw professionele expertise. 

Deze cursus is vooral geschikt voor:

  1. Architecten, binnenhuisarchitecten en stylisten die hun vakkennis willen onderscheiden en hun vakkennis verbreden en duidelijk communiceren over kleur met de opdrachtgever tot hun professie rekenen.
  2. Verf- en onderhoudsspecialisten die meerwaarde willen creëren voor hun klanten door hun kennis over kleur. Duidelijk en met argumenten kunnen communiceren over kleur. Het zelf aan kunnen leveren van een goed kleurontwerp geeft een duidelijke meerwaarde in professionaliteit.

De cursus:

Dag 1.   Kleur waarnemen. Een duidelijke wetenschappelijke objectieve benadering van kleur. U kunt zelf aan de slag met oefeningen om inzicht in de kleurwetmatigheden te krijgen. De opzet is het professioneel leren waarnemen, beschrijven en communiceren over kleur.

  1. Wat is kleur
  2. Technische en visuele systemen
  3. Het NCS systeem
  4. Harmonie en kleur
  5. Kleur en kleurritme
  6. kleuren en hun onderlinge interactie

Dag 2.   Wat is stijl en de kenmerken van stijlen. Kleur en materialisering. Op deze tweede cursusdag gaan we aan de slag om de kennis van de eerste cursusdag in de praktijk te brengen. We gaan verder in op de wetmatige mogelijkheden die het NCS systeem ons biedt. We leren meer objectief naar kleur te kijken en te beoordelen.

Dag 3.   Toepassen van de opgedane kennis voor diverse interieuropgaven. Verdieping van het NSC systeem. Introductie kleurpsychologie.

Dag 4.   Toepassen van de opgedane kennis voor diverse interieuropgaven. Kleurcommunicatie.

De cursusduur:

De cursusduur is vier dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie:

Praagsingel 43

3404 CW in IJsselstein (Utrecht)

U kunt hier gratis parkeren. De cursusruimte heeft uitstekende daglichtcondities om kleur te kunnen beoordelen.

De cursusdata:

De cursusdata worden in overleg met de cursisten ingepland.

De investering:

De investering voor deze cursus bedraagt  € 995,- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal.

Dagcursus retoucheren € 295,- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal.

Koffie, thee en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

Aantal plaatsen:

Maximaal 4.

Indien het aantal personen het maximum van 4 overschrijdt, dan plannen we nieuwe data in.

Vragen:

Mocht u nog vragen hebben dan bent u van harte welkom om deze te stellen. 030-6875200 of info@marijkevanloon.nl

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden door uw gegevens en de bevestiging voor uw deelname te sturen naar info@marijkevanLoon.nl

kleur,  kleur,  kleur, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur,  ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, cursus en trainingen , cursus en trainingen, , cursus en trainingen, cursus en trainingen, kinderdagverblijven, onderwijs, kantoren, zorg, ouderenzorg , woonwijken of stedenbouw. Dan kan ik u, met meer dan 30 jaar ervaring, een passende workshop, cursus of training aanbieden.kinderdagverblijven, onderwijs, kantoren, zorg, ouderenzorg , woonwijken of stedenbouw. Dan kan ik u, met meer dan 30 jaar ervaring, een passende workshop, cursus of training aanbieden.

Share this…