Workshop, cursus en trainingen

kleuradvies, workshop, kleur training, NCS, Munsell, kleurenleer, kleurpsychologie

Workshop, cursus en trainingen.

Wat is het aanbod.

Wilt u graag een workshop, cursus of training over kleur. Wilt u algemene informatie over kleur of meer toegespitst op uw interesses of werkterrein. Dan kunt u kiezen uit een heel divers aanbod. Dit is o.a. kleurordening, kleurharmonie, kleurdimensies, kleurterminologie, kleuraspecten, kleurvariabelen, kleurcontrasten, kleurwerking, kleursystemen, kleurpsychologie en/of kleur, materialisering en sfeer?

Wilt u een van deze onderdelen nader uitgelicht krijgen, of wilt u zich verdiepen in de het toepassen van kleur in het interieur of exterieur? Wij passen de workshop,cursus of training op uw wensen aan.

Betreft het kleurkennis over de toepassing voor een specifieke doelgroep? Zoals bijvoorbeeld kinderdagverblijven, onderwijs, kantoren, zorg, ouderenzorg , woonwijken of stedenbouw. Dan kan ik u, met meer dan 30 jaar ervaring, een passende workshop, cursus of training aanbieden.

Wat zijn de mogelijkheden.

In principe kan alles. Een workshop van een dagdeel tot uitgebreide professionele trainingen behoren tot de mogelijkheden. 

Waar worden de workshops en trainingen gegeven.

We bieden incompany trainingen aan, maar als u niet voldoende deelnemers hebt, dan is de locatie voor de workshop, cursus of training op de  Praagsingel 43 in IJsselstein bij Utrecht. Hier hebben we plaats voor maximaal 4 deelnemers in een prettige ambiance met goede lichtcondities. 

Data.

Daar het in de praktijk erg lastig blijkt om op vastgestelde data voldoende cursisten bij elkaar te krijgen, zijn er in principe geen data vastgesteld voor de diverse onderdelen. De data voor een workshop, cursus of training worden in overleg, met u en uw wensen, vastgesteld. Zelfs een zaterdag is optioneel.

Benieuwd wat ik u kan bieden, bel mij vrijblijvend voor informatie, of stuur me een email

info@marijkevanloon.nl

Tel: 030-6875200

kleur,  kleur,  kleur, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleurpsychologie, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur, kleur en interieur exterieur,  ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, ouderenzorg, cursus en trainingen , cursus en trainingen, , cursus en trainingen, cursus en trainingen, kinderdagverblijven, onderwijs, kantoren, zorg, ouderenzorg , woonwijken of stedenbouw. Dan kan ik u, met meer dan 30 jaar ervaring, een passende workshop, cursus of training aanbieden.kinderdagverblijven, onderwijs, kantoren, zorg, ouderenzorg , woonwijken of stedenbouw. Dan kan ik u, met meer dan 30 jaar ervaring, een passende workshop, cursus of training aanbieden.