Lisette Beijleveld SBBS Soest

Lisette Bijleveld SBBS Soest

De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt!

Ronald Scholtus SCW

SCW en huurders zijn zeer te spreken over de gewijzigde kleursamenstelling van het woongebouw aan de Akkerstraat te Tiel,
Het voorstel door Van Loon heeft een sjiek en zakelijke uitstraling maar het geeft de bewoners een gevoel van trots dat ze hier nu wonen.
Het doortrekken van de kleurstelling van buiten naar binnen maakt het geheel helemaal af. Bewoners zijn zeer blij dat de trappen door SCW zijn meegenomen.
De nieuwe balustrade is in dezelfde kleur aangebracht zoals het kleuradvies voorschreef.
SCW is zeer tevreden over het uitgebracht kleuradvies en het advies dat hierbij is uitgebracht aan SCW en aan de bewonerscommissie.
Al met al wederom een geslaagd project waarbij het omkleuren dat het gewenste resultaat heeft geleid, namelijk tevreden bewoners en medewerkers SCW.

Lisette Beijleveld SBBS Soest De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt! Lisette Beijleveld SBBS Soest De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt! Lisette Beijleveld SBBS Soest De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt! Lisette Beijleveld SBBS Soest De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt! Lisette Beijleveld SBBS Soest De bewoners  van Honsbergen en de Vijverhof in Soest zijn erg enthousiast over de gerestylde binnengangen, met dank aan het kleurenadvies van Marijke. Een ieder heeft zijn mening over kleur, maar het bleek juist om het advies van Marijke vast te houden; het werkt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *